keskiviikkona, maaliskuuta 12, 2008

Arkistot auki!

Odelmalta, uudelta blogituttavuudelta tuli tällainen hauska haaste:

Säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:

Perhe : Empatiasta ja välienselvittelystä Valitettavasti perheestä tuli ensisijaisesti mieleen taannoinen räyhäkkä riita äidin kanssa. Meillä on molemmilla leiskahtava temperamentti, omani osaan pitää (useimmiten) kurissa, mutta äidin seurassa en. Luin taannoin artikkelin äitien ja tyttärien suhteesta ja tuntui, kuin juttu olisi kirjoitettu meistä. Meillä on molemmilla joskus tapana omaksua vanhoja, lapsuuteni aikaisia rooleja, äiti mestaroi ja komentelee, minä rähjään ja kapinoin. Huomaan sen siitäkin, että purskahtelen äidin kanssa riidellessä itkuun aivan jatkuvasti, vaikka muiden kanssa riidellessä (onneksi en paljoa riitele) pystyn argumentoimaan aikuisen kypsästi.

Ystävyys : Ihanaa Koko viime kesä muistuu mieleeni huumaavan onnellisena, täynnä tapahtumia ja naurua ja halauksia. Polttaripäivä oli yksi näistä.

Rakkaus : Pyhäpäivän rauhaa Tämä kirjoitus kertoo rakkaudesta kotiseutuuni, kotiini ja rakkaisiini. Olen pyrkinyt kuvaamaan siinä kokonaisvaltaista seesteisen hyvää oloa, jonka rauhallisista viikonlopuista joskus saa.

Minä itse : Hyviä puolia Pääosa kirjoituksistani kertoo tietysti itsestäni. Tässä meemintyngässä oli lueteltu (hyviä) juttuja minusta ikäänkuin kompaktisti.

Mitä tahansa: Ajatukset unissa
Tämän kirjoituksen olin tyystin unohtanut. Tuo unien kirjoituspöytä seikkailee mielessäni aina joskus, kuten myös ne kullankarvaiset isot kissat. Onnellisia ja kauniita unia.

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

Voi olla, että joku teistä on jo haastettu, mutta tässä te kuiteski tuutte: Liekkiö, Pagistaan, Taviokuurna, Cista, Minh, Purrrina.

2 kommenttia:

Hei anonyymi! Keksithän itsellesi nimimerkin kommentoidessasi! Lisää huomattavasti vastaushalukkuuttani! Pus!