keskiviikkona, toukokuuta 10, 2006

Kärhökerho


Tässäpä kuva, jonka oletan olevan clematis elikkä kärhö, kai.Siinä on ainakin samanlaiset levottoman näköiset heteet. Ystäväni biologi-isä kuuluu Kärhökerhoon, ja kasvattaa vaaleanpunaisen huvilansa kuistilla erilaisia kärhölajikkeita. Kuva on kasvitieteellisestä puutarhasta, joka muuten on ihana paikka piirustella ja maalaskella.
Olen menossa työvoimatoimistoon. Valmistuin kuukausi sitten ja syön pääni ellen pian saa työpaikkaa. Ei nyt muuten, mutta olisi kivaa, ettei tarvitsisi pummata paremmalta puoliskolta. Työvoimatoimiston täti on aika pihalla. Se väitti, että "ei tämmöstä ammattia kuule oo, ku graaffinen suunnittelija!". Piti kertoa, että se kirjoitetaan yhdellä äffällä. Hän myös mainitsi puhelimessa sivulauseessa "nuorisovankilatuomiostani". Kun nieleskelin tyhjää pohtien onko "nuorisovankila" kenties eufemismi Kallion Lukiolle vai olenkohan mahdollisesti vain unohtanut olleeni jailbird, täti kiekaisi, että OHO KATO ET SÄ OO OLLUKAAN, VOI ETTÄ, SORI!! Aktivistimenneisyydestäni huolimatta en joutunut koskaan edes putkaan, olen niin nynny :)

Parvekkeesta vielä: Viime kesänä orvokkiruukkuun pesi punarinta. Sammalpedillä kitaansa aukoi neljä punaista suuta, johon isä ja äite lappasivat vuoron perään ruokaa. Pitänee laittaa sama ruukku samaan paikkaan, jotta osaavat tulla tänäkin vuonna.

Edit: kuvan kukka onkin passiflora eli kärsimyskukka, kiitos infosta :) Passiflorat pääsevät ehdottomasti psykedeelikukkien friikinihanaan kastiin.

1 kommentti:

  1. Minusta tuo näyttää joltakulta passifloralta, kärsimyskukalta siis, enemmän kuin kärhöltä. Onpa kaunis...

    VastaaPoista

Hei anonyymi! Keksithän itsellesi nimimerkin kommentoidessasi! Lisää huomattavasti vastaushalukkuuttani! Pus!