sunnuntaina, syyskuuta 24, 2006

Kis kis kippurahäntä


Kodissa, jossa on kissa, ei ole mitään tarvetta veistoksille.
(Wesley Bates)

Meinasikohan Bates myös, että kissakodissa ei ole mitään SAUMAA pitää veistoksia, ainakaan kovin kevyitä. Ajatelmassa ei myöskään mainita pääsiäisen munarekvisiittaa, joulupalloja, lameenauhaa, pullojukkaa, rönsyliljaa eikä siroja kukkavaaseja.

Pikku misse massinen sai eilen uuden hiiren. Tänä aamuna se oli teurastettu pelkäksi mustaksi, reikäiseksi rutuksi. Kuriseva tappajani.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi3:47 ip.

  Voih, tämäkin blogi tekee mulle sitä, että päivittyy listalla ja kun tulen, tivolikuva on ylimpänä, vaikka tiedän että olet päivittänyt. Mua alkaa ahistaa, nimittäin olen pudonnut Viistolla Pinnalla-blogista kokonaan pois, se ei näy mulle ollenkaan!

  Meidän kissat sai just Tiialta hiirituliaisia ja teurastaa niitä ihan tohkeissaan. Laku tosin asettuu aina matolle hiiri kainalossaan ja nuolee sitä hellästi, eikä tapa yhtään.

  Tuo edellinen postaus oli kanssa hyvä. Pitää etsiä Yle-arkistoista se Tsernobyl-juttu.
  -minh-

  VastaaPoista
 2. Anonyymi8:07 ip.

  Mun nuorempi tappajakissulini on nyt viehtynyt kovasti uuteen narun päässä roikkuvaan palloukkoon, joka on vielä varustettu kilikellolla. On hauska seurailla, kun se raahailee palloukkoa ympäri kämppää. Yleensä se raahaa ukon raapimapuuhun ja tiputtaa sen tahalleen alemmalle tasolle - ikään kuin ukko olisi tosiaan oikeasti liikkunut itsekseen. Tästä palloukon "karkaamisesta" kiukustuneena kissu hyppää ukon kimppuun uudella raivolla. :)

  Jostakin kumman syystä palloukko on otettava yöksi vallan pois saatavilta, nimittäin sitä tasaista "kilikilikili"-ääntä ei kuuntele erkkikään öisin.

  VastaaPoista
 3. Minh, voisiko se johtua selaimesta. Aloin tässä taannoin käyttää Mozillaa, ja sen monista hyvistä ominaisuuksista huolimatta esim kommentit eivät oikein päivity ja muutakin pientä takkuilua juuri blogien suhteen esintyy.
  Voi Laku palleroa, ehkä se ajattelee hiirtä pienenpienenä poikasenaan?

  Purrrrina, joo, noi kilisevät lelut pitää meilläkin aina joskus piilottaa, sitä kilkatusta kestä kuunnella yökausia. Tykkäisiköhän meidänkin pikku paholaismisse palloukosta, kuulostaa hauskalta lelulta :)

  VastaaPoista

Hei anonyymi! Keksithän itsellesi nimimerkin kommentoidessasi! Lisää huomattavasti vastaushalukkuuttani! Pus!