perjantaina, kesäkuuta 29, 2007

Iik!

Kakut haettu ja varastoitu kylmäkellariin, hääyöpymistarpeet pakattu nolostellen mustaan, kimallenorsun koristamaan reppuun aavistellen että Art Deco-tornissa pitäisi olla ehkä joku brändätympi laukkuratkaisu, koristeet tsekattu, orvokkiruukut teurastettu kukittamista varten, hommat nakitettu, seppele noudettu, kameran akku ladattu täyteen, mummon rubiinisormus ympätty oikeaan nimettömään ja naureskeltu sen kontrastia käsivarren tribaalitatskaan, pakattu rapiseva tavara kissan ulottumattomiin, pidetty juhlakenkiä viimeiseen asti että jalat sopeutuisivat, varmistettu että punakimalteisesta pussukasta löytyy niin särkylääkkeitä kuin huulipunaakin, varoitettu äitiä etukäteen mahdollisista salahermosauhujen tarpeesta, printattu viime hetken kampauskuvia salaa töissä ja kuunneltu samalla Saarenmaan valssi kymmeneen kertaan jalat työtuolin alla askelia tapaillen. Saatu avaimet uuteen kotiin.

Huomenna rakkaita ihmisiä, kreikkalaista ruokaa, käpyläidylli, punaviiniä ja jalalla koreasti. Ja luonnollisesti purjehtiminen avioliiton satamaan Melartinin juhlamarssin tahdissa.

8 kommenttia:

 1. onnea onnea onnea vaan, ruutuikkunaa ja rubiinisormustaaaaaa

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12:55 ip.

  Onnia!
  T: Tuhkimo (kenkä jäi Päättömän kanan pubiin)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4:36 ip.

  Iik! Onnea! Sää näyttää hyvältä, eikä haittaa, vaikka sateen ropsasis, kun se tuo vielä lisää sitä hyvää onnea avioliitolle. Tää on iin romantillista, niisk..
  -minh-

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9:39 ip.

  Oih, onnea! Onnea todella paljon!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille herttaisille muistamisesta! Tuhkimo hahhahaa :)
  Oli ihanaa!

  VastaaPoista

Hei anonyymi! Keksithän itsellesi nimimerkin kommentoidessasi! Lisää huomattavasti vastaushalukkuuttani! Pus!