tiistaina, heinäkuuta 03, 2007

Pikainen selostus häistä

Onneksi AVIOpuolisoni tapaa herättää ajoissa ennen matkaa, jäi vielä hetki aikaa kirjoittaa. Lähdemme ihan pian Berliiniin, en sitten muistanut kerrata talven alkeis-Saksaa ollenkaan, höh. Sen muistan, että schickimicki tarkoittaa trendipelleä, jää vielä nähtäväksi miten tuota mahtavaa sanaa pääsen käyttämään.

Häät olivat juuri niin ihanat kuin toivoinkin ja vielä enemmän. Ilman kauneus tuli täysin bonuksena, olin hyväksynyt etukäteen, että ilma olisi viilakka ja sateinen, mutta se oli tosiaan kuin morsian! Jännitykseni katosi jo ennen vihkimistä, eikä mikään pyyhkinyt koko päivänä hymyä naamaltani. Vihkiminen oli kaunis, Nassu soitti Melartinin ihanasti, moni kyynelehti. Ruoka oli hyvää, tosin muuten erittäin terve ruokahaluni katoaa tämäntyyppisissä tilanteissa jota kuinkin kokonaan, koristelut olivat onnistuneita, luonnonkukkia ja punahörselöitä ja kiipeilevää murattia. Ihana Alkmene luki runoja, tytöt lauloivat rakkaussikermän, multimediaesityksille naurettiin. Puheet liikuttivat. Bändi oli aivan tajuttoman hauska ja siirtyi peräti ulos soittamaan jossain vaiheessa. Jatkoillakin tuli oltua siinä määrin omistautuneesti, että seuraava päivä Tornissa meni vähän uupuneissa merkeissä, etelä-Helsinki-maisemaa ihaillen.

Tässäpä pikainen ja erittäin tiivistetty raportti, tunnelmiin palaan myöhemmin. Nyt viuh lentokentälle, ehkäpä löydän Berliinistä nettikahvilan josta päivittää. Tsüss!

5 kommenttia:

 1. Anonyymi7:13 ip.

  Ihanaa matkaa tuoreelle avioparille! :D Tämäkin pariskunta pakkaa täällä kamojaan Rooman matkaa varten... :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7:10 ap.

  Hauskaa matkaa teidän perheelle!!!

  VastaaPoista
 3. toivottavasti häämatka on sujunut yhtä ihQis tunnelmissa kuin häätkin :) aivan ihanat juhlat!
  meitsiä vaivaa kyllä vähän morkkis eräästä ylimääräisestä musiikkinumerosta - eikä fiilistä juuri helpottanut teidän äidiltä saamani puhuttelu aiheesta. aargh, oispa lapio, niin kaivautusin maan alle...

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikki kivat!

  Lumis, älä välitä, häät on rakkauden ja por.. erotiikan juhla :)

  VastaaPoista

Hei anonyymi! Keksithän itsellesi nimimerkin kommentoidessasi! Lisää huomattavasti vastaushalukkuuttani! Pus!