perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Lupiinin kurssikeskus

Pagistaanista tuli hauska haaste, keksiä mieleisiä kursseja sekä valita haastajalta yksi kurssi. Aloitan harrastuksia syksyisin suorastaan kompulsiivisesti ja lopetan niitä myös kun tympäännyn, eli ensimmäinen kurssini olisi:

1. Pitkäjänteisyyttä peliin.
Saatko jatkuvasti megalomaanisen hyviä ideoita, usein monta kerralla? Poukkoiletko siivotessa vessanpesusta lakanoidenvaihtoon ja siinä sivussa extemporena koristehyllyn poraamiseen vessaan, sitä mukaa kun tulee mieleen, sen sijaan että tekisit hommat järjestyksessä? Ostatko kalliita huovutusvehkeitä, jotka jäävät parin vinon huopakukkasen kanssa kaapin perukoille? Et enää, kun käyt maanmainion pitkäjänteisyyskurssin, jossa keskittymistä harjoitellaan meditaation ja syvärentoutumisen avulla. Parhaassa tapauksessa oivallat, että siivous on joutavaa näpertelyä ja käytät vapaa-aikasi mielenrauhan l. valaistumisen etsimiseen.

2. Lisämuistia koneeseen. Unohtuuko oma nimi, muista puhumattakaan? Tuottavatko vuosiluvut vaikeuksia? Menetkö kauppaan ja unohdat, mitä sieltä olit hakemassa? Kurssilla tehdään pienryhmissä yksinkertaisia harjoituksia ja pelataan muistipelejä. (Pagistaanin kurssi, tekisi hyvää meitsille).

3. Vatuloinnista vapaaksi. Muisteletko usein menneitä? Mietitkö, mitä lapsuudenystävä tarkoitti sanoessaan ”haahuilusta” vuonna 2002? Kaivatko riitatilanteissa esiin lapsuudenmuistot ja nuoruudentraumat? Ajatteletko pohjimmiltasi, että rikokset kyllä vanhenevat, mutta sinuun kohdistuneet vääryydet eivät ikinä? Kurssillamme opit hyviä hokemia kuten ”hui hai” ja ”menneet on menneitä”, joita toistaa mantran tapaan mielessä, aina kun jokin kuitti, loukkaus, tölväys tai piikki alkaa luupata päässä.

4. Hus hypokonrdialle. Onko sinulla aivokasvain, taas? Ja siihen päälle kohdunkaulan syöpä, rintasyöpä, iensyöpä ja verkkokalvon rappeuma? Heräätkö öisin varmana siitä että olet halvaantunut/sokea? Kurssillamme lääkärit kertovat faktoja todennäköisyyksistä ja erilaisten hoitojen huimasta kehityksestä. Kurssimaksu sisältää myös täydellisen läpivalaisun, tähystyksen ja magneettikuvauksen.

5. Hommat hoitoon ja heti.
Lykkäätkö paskamaisia työtehtäviä aina huomiseen? Päätätkö herätä seuraavana aamuna tuntia aikaisemmin hoitaaksesi tänään laiminlyödyn asian, heräten kuitenkin tavalliseen aikaan, paniikissa? Päätätkö mennä uimaan sittenkin vasta ensi viikolla, koska tänään on liukasta ja pimeää ja ehkä flunssakin? Kurssilla opit hoitamaan ikävät hommat ja velvollisuudet pois alta yksinkertaisen ehdollistumismenetelmän avulla, jossa jokaisesta suoritetusta työstä (esimerkiksi tiskaus tai epämiellyttävän sähköpostin lähettäminen) seuraa kiva palkinto eli kevyt mieli ja hyvä omatunto hoidetusta hommasta. Alussa palkintoehdollistumista avitetaan konkreettisilla palkinnoilla, kuten näteillä korviksilla, lasilla viiniä tai susettevanukkaalla.

Haastan kaikki halukkaat lukijani suunnittelemaan oman elämänsä kurssitarjottimen!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi11:35 ip.

  homo, mulla on OIKEESTI verkkokalvon rappeuma!

  T: Misa nirhamo

  VastaaPoista
 2. no hei nii mullaki!
  t: Valentine-Lupiini

  VastaaPoista
 3. Mun pitäisi varmaan tehdä tästä ensimmäinen meemi, johon olen koskaan vastannut, koska toi Vatuloinnista vapaaksi olisi kyllä nii-in mun juttu...

  VastaaPoista
 4. Blogisille ruvetessa ajattelin, että en ala halpatäyttää Lupiinia millään lempparijädemaku- ja seksiasentokyselyillä, joiden vastaukset eivät kiinnosta kuin itseäni. Sitten huomasin, että aina välillä esiin putkahtaa varsinaisia meemien helmiä, kuten juurikin tuo kurssihommeli ja aloin vastailla niihin. Haastaa en vieläkään oikein osaa, mulla on haastamistraumoja ketjukirjeistä, mutta tykkään itse tulla kyllä haastetuksi :)

  VastaaPoista

Hei anonyymi! Keksithän itsellesi nimimerkin kommentoidessasi! Lisää huomattavasti vastaushalukkuuttani! Pus!