sunnuntaina, helmikuuta 17, 2008

yksikätisenä

piti kirjoittaa omasta maantiedosta, eli siitä, miten hahmottaa kaupungin sillä perusteella mitä kautta on päätynyt sinne, mutta olenkin akuutin käsikivun uhri! vasemman käteni keskisormen ja nimettömän jänteet ovat ihan säädyttömän kipeät. lievää kipua on ollut aistittavissa jo kuukauden mutta tänä aamuna huomasin, että kättä ei saa edes nyrkkiin kunnolla (onneksi olen aina ollut enemmän keskarinnäyttäjä- kuin nyrkinheristätyyppiä, testasin äsken eikä keskisormen nosto satu). kävin siis kirjastossa noutamassa vinon pinon kirjoja, kaksi elokuvaa ja läheisestä vuokraamosta vielä pariisin varpusen.

yritän siis pidättäytyä tekstuaalisesta viestinnästä loppupäivän ja keskittyä seuraamaan pienen kissavieraan ja oman massisemme hidasta mulkoilutanssia. tällä hetkellä massi röhnöttää sängyn päällä kuin buddhankuva ja sängyn alta pilkistää tumma pöllönnaama.

hyvänä/huonona puolena käsivammassa voi nähdä sen, etten oikein voi jatkaa kirjahyllynjärjestämisprojektia vaan minun on PAKKO lepuuttaa kätöstäni kieltäytymällä kaikista kotitöistä.

toivottavasti tämä on silti ohimenevää, en ala mitään jos käyttökäteni alkaa ämppyillä enemmänkin!

1 kommentti:

  1. Anonyymi5:05 ip.

    Pikaista paranemista nivelille! Pirullinen vaiva tuommonen...

    VastaaPoista

Hei anonyymi! Keksithän itsellesi nimimerkin kommentoidessasi! Lisää huomattavasti vastaushalukkuuttani! Pus!