torstaina, huhtikuuta 09, 2009

Pääsiäistipumainen ulkonäkömeemi

Löysin tämän Minhiltä ja hotsittaa tehdä, kun pääsiäinen alkaa parin tunnin päästä eikä hommia oikein ole (tai olisi, mutta mielessä pyörii jo munat ja puput).


1) Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
Osaan siitä, joo. Toisaalta, hassua kyllä, koen aika vapauttavana sen, etten ole kaunotar-kaunis. Usein olen hyvin tyytyväinen ulkonäkööni ja sitten taas hetkittäin vihaan sitä. Normaalia vissiin.

2) Mitä muuttaisit ulkonäössäsi?
Raskauden jälkeen haluan laihtua lisää. Tukkani saisi olla parempikuntoinen ja jos nyt nipottamaan lähdetään, ihoni saisi olla vähemmän altis punoitukselle ja sen sijaan pisamoivampi (tosin nämä kaksi asiaa sulkevat toisensa pois). Nenä on edestä hiukan nöpöliinimäinen, mutta sivusta aika jees. Jos sitä voisi muuttaa vain edestä ihan hiukkasen, muuttaisin sitä. Ja hampaat valkaisisin. Katselin tuossa juuri hääkuviamme, minulla oli silloin häikäisevän valkoiset hampaat, koska ystävä oli tuonut Ameriikasta asti super-ekstra-valkaisevia hammaslaastareita, jotka eivät varmaan ole Suomessa sallittuja. Ainakin niistä tuli vihlontaa. Mutta todella ihanat helmiäisvalkeat hampaat myös.

3) Mitä muut ovat kehuneet ulkonäössäsi?
Silmiä kai useimmiten ja sitten huulia (bonukset jälkimmäisestä, suun kehuminen on paljon omaperäisempää kuin silmien). Ja tissejä ja tukkaa tietty, näitä perinteisiä jokanaisen juttuja. Ja varmaan jotain synnyttäjän lantiota useampaankin kertaan :D

4) Meikkaatko päivittäin?
Töihin joo, viikonloppuisin en aina. Pieni meikki antaa kyllä aivan eri fiiliksen kuin kalpea punanaama, joten ihan itseni takia sudin naamaani käytännössä joka päivä. Hitsi,miehet ovat tässäkin asiassa heikoilla, kun eivät voi meikata vaikuttamatta jotenkin performatiivisilta.

5) Perusmeikkisi?
Body shopin loistava meikkipuuteri. Peittää jopa finninalut. Lancomen pidentävä musta mascara, mudanruskea (!) kulmakarvatahna täydentämään harvoja kulmiani sekä vaihtelevat, väriltään yleensä lämpimän punaruskeat huulipunat.

6) Hiustesi väri & pituus?
Hennanpunainen, yli olkapäiden, otsis. Vähän kerroksittaisuutta.

7) Kuinka usein...
...värjäät hiuksiasi?
Runsaan kuukauden välein. Tällä hetkellä Ekolon hennapohjaisella hiusvärillä.

...peset hiuksesi?
Kaksi kertaa viikossa. Joskus lipsahtaa kolmeen ja se kostautuu heti rasvoittumisena.

...käyt suihkussa?
Uimahallin yhteydessä eli kolmisen kertaa viikossa, joskus useammin.

...kuorit ihoasi?
Naamaa noin kerran kahdessa viikossa, vartaloa en koskaan, paitsi sellaisella hanskalla. Vartalonkuoriminen on ihan suttaamista.

...käyt kosmetologilla?
Eh, kerran elämässä vissiin. Oli kyllä ihan mielenkiintoinen kokemus, mutta en ole budjetoinut itselleni sellaista. Eri asia olisi, jos minulla olisi ongelmaiho.

...poistat ihokarvojasi?
Erittäin satunnaisesti, olen vähäkarvainen yksilö enkä kammoksu karvoja. Säärikarvoja joskus kesällä höylään, mutta niitäkin aika huolimattomasti.

...käyt solariumissa?
Not in a million years. Ihosyövän saa ilmaiseksikin.

8) Miten pidät hiuksiasi?
Auki, ne ovat jotenkin kivimmät niin. Öisin joskus pikkumyynutturalla, uidessa haikammalla kiinni. Juhliin koristaudun joskus kukka- ja perhospinnein.

9) Miten tukkasi on nyt?
Auki.

10) Rasvaatko ihoasi?
Joo toki, muuten olisin ihan nahaton.

11) Tyypillisimmät vaatteesi?
Ne jotka minulla on nyt. Punainen, kirppikseltä ostettu trikoopaita pussihihoin, musta kellohame, mustat sukkikset, mustat kävelykengät. Ja musta reikävillatakki. Ja aina koru, tällä hetkellä filigraanisydän ja korvarenkaat.


12) Mitä sinulla on nyt ylläsi?
Kts ed.

13) Millaiset alusvaatteet on ylläsi?
Apua, tämä kiinnostaa varmaan vain itseäni. Mustat äitiyssukkahousut (hot hot!), mustat äitiysalkkarit (tico tico!) ja mustat satiini-pitsi-rintaliivit. Plus musta bambualuspaita. Ja polvisukat.

14) Kuinka monet farkut omistat?
Nollat.

15) Millaisia kenkiä käytit viimeksi?
Vegaanisia mustia Doctor Martens-kävelykenkiä, ystävältä saatuja. Hienot kuin mitkä!


16) Millaista takkia pidit viimeksi?
Punaista kevättakkia. Se on aika punainen.

17) Minkälaisia rintaliivejä käytit viimeksi?
Näitä samoja.

18) Lempikorusi?
Pitkät, viininpunaiset, silkkinauhaan pujotetut kristallihiotun näköiset (oikeasti halpikset) helmet, läpinäkyvät pisarakorvikset (Kuubasta) ja sudenkorentorintakoru (löysin sen pitkästä aikaa, jee).

19) Käytätkö kynsilakkaa?
Väritöntä. Minulla on lyhyet kynnet, joita en jaksa kasvattaa. Joskus sellaista aika nude-sävyä, mutta suttaan kynteni kyllä melkein heti rumiksi.

20) Lempihajuvetesi?
Opium.


21) Shampoo ja hoitoainemerkkisi?
Hoitoaineissa suosin vähän kalliimpia, Lushia ja Body Shopia ja jotain Matrixia. Shampoissa kelpaavat markettituotteet, kunhan ne ovat jotenkin ekoja.

22) Millaisia sormuksia löytyy sormistasi?
Kalevala Korun vihkisormus. Omistan muitakin, mutten jaksa pitää niitä, koska ne ovat niin isoja ja alkavat aina hautoa. Pitäisi varmaan mieltyä pienempiin sormuksiin, olisi kivaa olla sormussormi.

23) Tarkkailetko painoasi?
No joo kyl, ja vaikeaa olisikin olla tarkkailematta näin gravidina. Tarkkailen sitä kyllä muutenkin.

24) Viimeisin ulkonäköösi liittyvä kehu, jonka olet saanut?
Hehkumiskehu! Se oli tosi lämmittävä kehu ja tuli hyvältä ystävältä.

25) Menisitkö kauneusleikkaukseen?
No en tod, en halua mihinkään leikkaukseen ellei ole pakko.

26) Minkälainen on meikkipussisi?
Marimekon pinkihtävä pussi. Kiva.

27) Minkä värinen on hiusharjasi?
Puinen ja pehmeä.

28) Käytätkö ryppyvoiteita?
En oikein usko sellaisiin. Kosteuttamiseen sen sijaan uskon.

29) Montako käsilaukkua omistat?
Varmaan jotain viisi.

30) Onko sinulla lävistyksiä tai tatuointeja?
Tatska on, käsivarressa ja tribaali. En kuuna kullanvalkeana ottaisi tällaista tatskaa enää tässä iässä, mutta en silti kadu tätä. Tatskani on osa minua, vähän kuten jotkut luomet tai vastaavat.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi10:52 ap.

  Your currеnt poѕt offers verifieԁ beneficіаl to me.
  It’s гeally informative аnd you're simply obviously quite knowledgeable in this field. You have got exposed my personal eye for you to varying views on this particular matter with intriguing, notable and strong articles.
  Visit my website ; caminoalislam.Com

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1:17 ap.

  The repoгt fеatures рroven necessary to mysеlf.
  It’s extremely infoгmаtive and уou're simply clearly really experienced in this area. You have opened up our face for you to varying thoughts about this particular subject matter with intriquing, notable and reliable content.
  My web site buy viagra

  VastaaPoista

Hei anonyymi! Keksithän itsellesi nimimerkin kommentoidessasi! Lisää huomattavasti vastaushalukkuuttani! Pus!